Bizden Biri Köksal Akman

18.07.2015 07:36

Bizden Biri Köksal Akman

SADEF olan Samsun Dernekler Federasyonu 6. Bölge Başkanı Köksal Akman

samsun terme akçagünköyü doğumlu

SAMSUN DERNEKLER FEDERASYONU (SADEF) SAMSUN’DA DÜZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISINA HAYATA GEÇİRDİKLERİ “SAMSUN SADEF” ADLI DERGİYİ TANITTI

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Samsun’da düzenlediği basın toplantısında, hayata geçirdikleri “Samsun SADEF” adlı dergiyi tanıttı.
Samsun’un Canik ilçesinde bulunan bir restoranda yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, “SADEF güçlü bir toplum kuruluşudur. Samsun ve Samsunpor bizim için çok değerli. En son Samsunspor’la ilgili özel bir bankayla kredi kartı konusunda anlaşma yaptık. SADEF’in buna öncülük etmesinden dolayı da çok memnunum. Ayrıca çalışmalarımızda bize destek olan Tanju Çolak’a da teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde 22 bin kişilik Sinan Ercan Spor Salonu’nda büyük bir Samsun buluşması yapmayı düşünüyoruz. Yine 10 günlük Samsun’un adet, örf, kültür ve turizmiyle ilgili tanıtımlarda bulunmak üzerede bir fuar düşünüyoruz. İstanbul’da Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ın katılımlarıyla bu elif fuarı yapacağız” dedi.


Samsun’da aktif bir dernek olduklarına inandıklarını söyleyen SADEF Samsun Bölge Başkanı Köksal Akman, “5 yıl zarfında 55 ihtiyaç sahibi öğrenciye burs sağladık. Düşündük, bir dergi çıkartalım. Samsun’la ilgili bir şeyler yazmaya çalıştık. Dergimizi çıkarttık. Gazetecilerimizin affına sığınıyoruz, hatalarımız olmuş olabilir. Dergide kayda değer yazarlarımız var. Beğenmediğiniz bir durum olursa lütfen bize bildiriniz” diye konuştu.
Etkinlikte ayrıca Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, eski Milli futbolcu Tanju Çolak, AK Parti Milletvekili adayı Adayı Kamuran Özden, sivil toplum örgütü temsilcileri, dernek üyeleri, basın mensupları ve davetliler katıldı.

 

google-site-verification=AaMYWmH7znbxv4maM203YVXZ4NLbsAHB9mmBsTe7moQ

>>>>>> Sitemizdeki bilgilerin büyük çoğunluğu alıntıdır. İlgili yazının yazarının veya kaynak sahibinin istemesi halinde ilgili yazı sitemizden kaldırılacaktır. Sitemizdeki görsel ve sesli dökümanlar video paylaşım sitelerinden alıntıdır bu sitelerde kaldırldığı an sistemimizde görünmeyecektir. >>>>AKCAGUN KOYU WEB SiTESi (kurucu: iSMET YILMAZ >>>